Nova godina 2014.

Nova godina 2014.

Nova godina 2014.  je samo jedan u nizu shootinga koje smo zajedno napravili mlada i iznimno talentirana vizažistica Romana Tralić Petrinec i ja. Sami naziv shootinga Nova godina 2014. inspiriran je na novogodišnjem makeupu koji ona propagira. Tople boje u kojima dominira zlato uvijek su, kako se čini, pun pogodak.

Muzej Mimara

Izvor: Muzej Mimara (www.mimara.hr)

Muzej Mimara kao mjesto radnje sam po sebi oduzima dah svojom ljepotom i istaknutom arhitekturom. Iznutra isto tako. Glavno predvorje je fascinantno, no ipak malo dotrajalo. Vidljivi su znaci nemara kada je održavanje zidova u pitanju, a to je takva šteta, jer nema Hrvatska puno ovako divnih građevina.

Pripreme za shooting Nova godina 2014.

Sve pripremne radnje u smislu organizacije obavila je Romana. Nije to mali posao, jer treba dogovoriti sve detalje sa Mimarom, odnosno ljudima u Mimari, okupiti ekipu od frizera, modela, sve to dobro uglazbiti u vrijeme kojega je uvijek malo, prikupiti stylinge, osmisliti kakav će make up imati koja djevojka i sve to hendlati da ide glatko i u okvirima tog vremena. Sve se svodi na to da rintaš ko konj i pripremaš se tjedan dana ili više za svega 4 sata vremena koje imaš na raspolaganju od čega je realno 3 sata efektivnog rada.

Nazire li se stres u takvim situacijama?

Stres je moguć, no kada je Romana u pitanju, teško. Ona je osoba s kojom je vrlo lako poloviti sve konce i raditi s lakoćom, ono što bi se reklo, kliknulo je. Jednostavnost i uvažavanje drugih kada su savjeti u pitanju, sve to uvelike smanjuje razinu stresa, a povećava adrenalin i ugodu u poslu. Neprocjenjivo!

Nova godina 2014.

Opušteno i u dobrom društvu

Sami shooting

Ovaj shooting je, kao što sam i ranije rekao, osmislila Romana. Njen izbor modela me oduševio. Cure su bile super iako sam već ranije imao priliku surađivati sa Tatjanom Grivić, Ayla Al Missurati me isto oduševila svojom spontanošću i pristupom i naravno angažmanom.
Ništa manje nije me oduševio niti Dino Kramar. O da, za njega će se još čuti. Dečko je prirodno nadaren i ima stav pun samopouzdanja, pristup vrhunskog profesionalca, pun volje, želje, angažiran i usredotočen 100% i to mi se sve jako, jako sviđa. S takvom ekipom je vrlo lako raditi. Na kraju krajeva, količina posla u zadnje vrijeme najviše govori tome u prilog koliki je Dino potencijal. Dino, svaka čast.

Nova godina 2014.

Ayla Al Missurati i Dino Kramar

Jedina stvar zbog koje žalim su vremenski okviri u kojima smo radili. Osobno smatram da je 4 sata, koliko smo imali na raspolaganju, malo s obzirom na to da s nekima nikada prije nisam radio. No, kod svakog snimanja ovakvog tipa biti ću iznimno zadovoljan sa 10-15 fotki koje mogu izdvojiti, jer budimo realni, da je ovo bio neki editorial koji ide u tisak, ionako ne bi bilo potrebno isporučiti više od 7-10 fotki. Ok, u tom slučaju umjesto 3-4 lokacije, koristili bismo njih 5-6, ali to su nijanse. Ja sam jako zadovoljan, a koliko vidim i odaziv drugih je više nego zadovoljavajući.

Eto, uz sretnu novu 2014. godinu uz najbolje želje nadam se da vam se sviđa ovaj shooting, a ja jedva čekam vidjeti svu ekipu na nekom novom projektu.

 


Tags: , , , , , , , , ,

Leave a reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.