Uvjeti korištenja

Korištenjem ovih internet stranica smatra se da je svaki posjetitelj prethodno pročitao ove Uvjete korištenja, te se u potpunosti slaže sa svim odredbama koje su ovdje navedene. Ukoliko za Vas kao posjetitelja ovi Uvjeti korištenja nisu u potpunosti prihvatljivi, molimo da ne posjećujete ove stranice.

Mario Župančić (mariozupancic.com) ovim putem pruža mogućnost pregledavanja web stranica u svrhu prezentiranja osobnog portfolija i promoviranja svog rada te djelovanja na području fotografije. Uz osobnu promociju i prezentaciju, putem Bloga biti će predstavljani afirmirani i neafirmirani fotografi, tvrtke koje svojom ponudom mogu unaprijediti i na pozitivan način utjecati na razvoj fotografije, modeli, frizeri i svi oni koji sudjeluju u stvaranju fotografije kao konačnog proizvoda.

Podatke, fotografije i ostale sadržaje koji su dio ovih interent stranica nije dopušteno na bilo koji način umnožavati u cijelosti ili djelomično kao ni distribuirati, reproducirati, licencirati, tiskati, mijenjati ili pohranjivati bez izričitog pisanog dopuštenja autora. Sadržaj se smije dijeliti na društvenim servisima, ukoliko fizička ili pravna osoba pritom ne ostvaruje nikakvu financijsku ili materijalnu dobit, ali uz prethodnu najavu i odobrenje autora koji će izdati pisano odobrenje u elektroničkom ili pisanom obliku.

Fizička ili pravna osoba koja dijeli najave ili druge sadržaje s ovih stranica, dužna je naznačiti kao izvor informacija web stranicu mariozupancic.com, osim ako to nije drugačije dogovoreno s autorom. Sve fotografije, tekst, ilustracije, grafike i logotip, kao i svi ostali materijali na ovim internet stranicama (izuzev poveznica na druge internet stranice) zaštićeni su odredbama Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima i vlasništvo su Marija Župančića ili su dati na korištenje

Poveznice na druge internet stranice služe u promotivne svrhe kako bi posjetiteljima približile navedenu fizičku ili pravnu osobu. Poveznice se koriste isključivo na vlastitu odgovornost i internet stranica www.mariozupancic.com ni na koji način nije odgovorna za točnost ili pouzdanost informacija, podataka ili sadržaja općenito koji se nalaze na tim stranicama.

www.mariozupancic.com zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja bez prethodne najave i posebnog upozorenja posjetiteljima.
U slučaju povrede Uvjeta korištenja ili zlouporabe istaknutih adresa elektronske pošte i ostalih podataka, Mario Župančić će koristiti sva raspoloživa pravna sredstva.

Korištenje sadržaja koji nije u sukladnosti sa ovim odredbama podliježe Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima.